На Донеччині загинув воїн-штурмовик з Полісся

9577 0

Ми у соцмережах:

На Донеччині загинув воїн-штурмовик з Полісся

Жорстока війна знову забрала життя молодого Героя: завтра Сарненська громада схилить голови в пошані перед Романом Остаповцем.

- 24-річний Роман, після строкової служби,  у вересні 2022 року  вступив до лав 3-ої окремої штурмової бригади Сухопутних військ. Виконуючи військовий обовʼязок на Донецькому напрямку, 22 лютого воїн загинув. Зовсім молодий, але вже такий мужній та відважний, адже без вагань пішов захищати рідну землю від окупантів, де й загинув за волю та незалежність нашої України. Вдома на Романа чекала мама. Старший брат Віталій, який теж служить , чекав звістки зі своїх бойових позицій. Віримо, що мужній Герой тепер захищатиме нас з небес. Нехай Господь дасть сили рідним, друзям, бойовим побратимам пережити час скорботи, щиро співчуваємо та розділяємо разом з Вами біль втрати найріднішої людини. Вічна слава і памʼять Захиснику, - повідомляє Сарненська міська рада.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 28 лютого. Кортеж розпочне свій рух містом орієнтовно о 10:20 год. та рухатиметься за маршрутом: Костопільська–Європейська-Степана Бандери - Миру
10:40 год. - прощання вдома, вул. Миру, 21
12:00 год. – чин похорону у Святопокровському храмі по вул. Ковельська
13:00 год. – прощання на центральній площі міста
14:00 год. – поховання на Алеї Героїв на кладовищі по вул.Шарпака
Години можуть зміщуватись в часовому проміжку +-15 хв. У випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога» в цілях безпеки, прощання на центральній площі міста буде скасовано. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також