На Донеччині загинув Захисник, який через окупантів переїхав з родиною до Рівного

926 0

Ми у соцмережах:

На Донеччині загинув Захисник, який через окупантів переїхав з родиною до Рівного

Відколи Андрій Пісклов приїхав до нашого міста, то одразу став на облік до військкомату. А вже за десять днів отримав звістку, що піде захищати Україну на війні...

Завтра на майдані Незалежності у Рівному прощатимуться з молодим воїном Андрієм Піскловим. Про це повідомив міський голова Олександр Третяк:

 - Ті, хто вимушені були покинути рідний дім через війну, особливо відчувають біль цих страшних подій…Адже війна забирає у них все життя, яке роками будували, забирає мрії та можливість планувати своє майбутнє…

Андрій Пісклов переїхав з родиною до Рівного трохи більше року тому, в березні 2022 року. Через повномасштабне вторгнення родина вимушена була вже вдруге змінювати своє життя та полишати рідний дім. Після прибуття до Рівного, Андрій відразу став на облік до військкомату. А вже за десять днів його сповістили про те, що він має захищати Батьківщину, впевнено пішов боронити рідну землю.

Помічник водія тепловоза за освітою, Андрій був надзвичайно доброю та щирою людиною. .. Любив читати, грати в комп’ютерні ігри … Не було ситуацій, коли би він не проявляв співчуття та підтримку іншим людям. Він був опорою та підтримкою для мами та двох сестер, рідні завжди знали, що на нього можна покластися.
 
- Про війну та всі події фронту він фактично нічого не говорив, але ніколи не нарікав на ті умови, які були. Жодного разу не казав: не можу чи мені важко, - розповідає мама Героя Світлана. – Восьмого липня він написав мені, що вже завтра має відправитися на «нуль». А також попередив про те, що з ним не може бути зв’язку певний час.
 
Але минали дні, а син так і не вийшов на зв’язок. То ж мама вирішила писати листа на військову частину, щоб отримати хоча б якусь інформацію. Проте підтвердилося найстрашніше…
 
Старший солдат Андрій Пісклов, 1993 року народження, загинув внаслідок штурмових дій з боку противника біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.
Прощання з Героєм відбудеться завтра - 29 липня, о 10 годині на Майдані Незалежності. Поховають захисника на кладовищі «Нове».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також