На Донецькому напрямку загинув ветеран АТО з Рівненщини

2310 0

Ми у соцмережах:

На Донецькому напрямку загинув ветеран АТО з Рівненщини

Безжальна війна забирає найдорожчих: виконуючи бойове завдання на Донецькому напрямку, 20 лютого 2024 року загинув 56-ти річний майор, сарненець Валентин Головін.

- Захисник проходив службу за контрактом з 2020 року, останнім часом був в лавах 104-ої окремої бригади територіальної оборони. Ветеран АТО. Він завжди був у пекельних точках фронту з 2015. Справедливий, відданий військовий офіцер, який ніколи не боявся та завжди підтримував своїх побратимів. Валентин до останнього подиху був вірний присязі та виконанню свого обов’язку. Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. Висловлюємо слова щирих співчуттів мамі, дружині, сину, донькам та онукам, друзям і бойовим побратимам, які втратили найдорожчу людину... Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Вічна пам’ять Герою, - йдеться у повідомленні Сарненської міської ради.

Прощання з Воїном відбудеться завтра, 24 лютого.

Кортеж розпочне свій рух містом орієнтовно о 10:15 год. та рухатиметься за маршрутом Костопільська–Європейська-Симона Петлюри–Олеся Гончара

10:40 год. - прощання вдома вул. Олеся Гончара, 12а
12:00 год. – чин похорону у Свято-Покровському храмі по вул.Ковельська
13:00 год. – прощання на центральній площі міста
14:00 год. – поховання на Алеї Героїв на кладовищі по вул.Шарпака

Години можуть зміщуватись в часовому проміжку +-15 хв. У випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога» в цілях безпеки, прощання на центральній площі міста буде скасовано. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також