На дорогах за добу - троє травмовнаих

1670 0

Ми у соцмережах:

На дорогах за добу - троє травмовнаих

Через перетин пішоходами дороги у невстановленому місці дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Рівному та одна – у Здолбунові..

Близько 12:30 години 64-річний житель  Луцька їхав автомобілем «Кіа Cerato».  На вулиці Князя Острозького у Рівному  він  виїжджав з двору.  Повертаючи праворуч, наїхав на пішохода  -  49-річну рівнянку, яка переходила проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу в невстановленому місці. Жінку із перелом ноги та забоями госпіталізували до медзакладу.

На вулиці Макарова близько 19 години, попри екстрене гальмування, 19-річному водію автомобіля «Opel Movano», жителю Гощанського району, не вдалося уникнути наїзду на 13-річну рівнянку, яка на самокаті разом із хлопчиком на скейті раптово виїхали на проїзну частину. Унаслідок ДТП дівчинка потрапила під колеса мікроавтобуса, а хлопчик залишився неушкодженим. У 13-річної дитини за попереднім оглядом діагностували важку черепно-мозкову травму та госпіталізували до реанімаційного відділення. Медики оцінюють її стан як стабільно важкий. За результатами медичного освідування водій був тверезий.

Вже через годину в дорожньо-транспортній пригоді травмувався ще один пішохід. 27-річний житель Здолбунова, керуючи «ЗАЗ-1103», на вулиці Коперника районного центру здійснив наїзд на 68-річного жителя села Богдашів, який перетинав проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Пішохід отримав перелом гомілки, його госпіталізували до травматологічного відділення лікарні. В обох учасників автопригоди відібрали зразки крові для встановлення сп’яніння. Утім, зі слів свідків ДТП, пішохід перебував напідпитку.

За всіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху відкриті кримінальні провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також