На Дубенщині два легковики опинилися у кюветі

3237 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині два легковики опинилися у кюветі

Із різницею у півтори години до поліції надійшли повідомлення про дві автопригоди в Дубенському районі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Тростянець о 10.20. Поліцейські на місці події встановили, що 35-річний житель села Соснівка, водій автомобіля «ВАЗ-1118», рухаючись у напрямку Дубна, не вибрав безпечної швидкості руху, допустив виїзд за межі проїзної частини у кювет і перекинувся.

Водія та його 32-річну дружину госпіталізували до лікарні із травмами різного ступеня. На щастя, їхній трирічний син не постраждав, попри відсутність дитячого крісла.

Слідчі Дубенського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Автомобіль перебуває на спецмайданчику.

А опівдні поліцейські отримали повідомлення про автопригоду на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Птича. Водій «Toyota Corolla», 28-річний житель Львівської області, на заокругленій ділянці дороги допустив наїзд на відбійник і злетів у кювет. 27-річна пасажирка отримала незначні забої. На водія склали адміністративні матеріали за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Водій за результатами освідування був тверезий.

Шановні водії! Враховуйте погодні умови під час поїздок, а відтак і стан дорожнього покриття, не перевищуйте швидкість і дотримуйтеся правил дорожнього руху. Дорога не вибачає помилок.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також