На Харківщині загинули двоє військовиків з Рівненщини

2801 0

Ми у соцмережах:

На Харківщині загинули двоє військовиків з Рівненщини

Олександр Ромаш був мешканцем Висоцької громади, а Володимир Курмаш - Корецької.

Олександр Ромаш - 1995 року народження, він був жителем села Рудня. Захисник України загинув 16 березня під час ворожого артилерійського обстрілу в Харківській області. 

Висоцька громада схиляє голови у глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого: 

- Нехай Господь пошле сили пережити цю гірку втрату. Поділяємо Ваш смуток та біль. Гинуть найкращі – справжні патріоти своєї країни. Герої не вмирають. Вони продовжують жити у наших серцях. Вічна пам'ять, вдячність і слава загиблому Герою України, який віддав своє життя за мирне майбутнє кожного з нас. Вічна пам'ять! Царство небесне! Про час зустрічі кортежу з тілом Героя повідомимо пізніше.

17 березня 2024 року в боях на Харківському напрямку загинув житель міста Корець, молодший сержант Володимир Курмаш,  1974 року народження. 

У повідомленні Корецької міської ради йдеться:

- Московські виродки залишили ще одну сім'ю без чоловіка, батька, московський світ приніс ще одне ім'я на граніті. Володимир своєю кров'ю вписаний туди, щоб не було там наших імен. Він боровся та програв... Але не програла Україна! Володимир – наш Герой, що захистив нас; він був залізним щитом, який прикрив усіх своїм тілом.Спи спокійно, Воїне, нехай твоя душа віднайде мир і ласку Божу, адже ти загинув за Батьківщину.  Найщиріші співчуття родині загиблого, ми плачемо з Вами. Вічна Слава Герою України!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також