На Херсонщині під час розмінування загинув керівник вибухотехніків обласної поліції, родом з Дубна

2148 0

Ми у соцмережах:

На Херсонщині під час розмінування загинув керівник вибухотехніків обласної поліції, родом з Дубна

Колектив поліції Херсонщини спіткала непоправна втрата – під час розмінування деокупованої території Херсонської області загинув начальник вибухотехнічного відділу обласного главку поліції полковник поліції Олександр Козюра.

Це сталось 26 жовтня в Бериславському районі неподалік від с. Білоусове Великоолександрівської територіальної громади. Олександр Козюра разом із колегами проводили розмінування лісосмуги поблизу населеного пункту. На жаль, полковник поліції в ході виконання службових обов’язків загинув під час спроби знешкодити вибухонебезпечний предмет, що залишили після себе російські загарбники.

- У Олександра залишилися дружина та двоє малолітніх синів, віком 5 і 10 років, - повідомляє поліція Херсонської області. - Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого колеги.  

Олександр Козюра - родом з Дубна. Розпочинав службу в рівненській вибухотехнічній службі на початку 2000 року. Зараз рідні та керівництво поліції узгоджують, де саме ховатимуть загиблого - на Херсонщині чи на Рівненщині.  

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Ярослав Ярушевич у своєму Telegram-каналі висловив співчуття сім’ї загиблого і заявив, що загибель Олександра Козюри залишиться на совісті російських окупантів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також