На Луганщині загинув 38-річний солдат із Рівного

2002 0

Ми у соцмережах:

На Луганщині загинув 38-річний солдат із Рівного

У четвер, 2 березня, о 10.00 на майдані Незалежності в Рівному відбудеться прощання з Андрієм Нестеруком.

38-річний солдат загинув у бою неподалік села Червонопопівка Луганської області 20 лютого 2023 року.

У міській раді повідомляють, що чоловік народився й навчався в Рівному. Здобув фах столяра-верстатника, однак пробував себе у різних галузях — працював і охоронцем, і складав меблі, і в будівельних супермаркетах. Згодом заробляв кошти для родини за кордоном. Найбільше йому подобалася робота з деревом, саме цій справі присвятив найбільше часу.

“Ми повернулися в Рівне ще до початку війни, адже помер тато Андрія. Він почав шукати роботу, працював на складах, а за тим влаштувався оператором на данську меблевій фабрику. А в квітні пішов сам до військкомату. Сказав, що більше не може сидіти дома... Хоча досі в армії не служив, не підходив за станом здоров’я... Але сказали чекати, тож Андрій працював на фабриці, аж поки у листопаді його мобілізували", - розповідає дружина Героя Тетяна.

Військова служба Андрієві подобалася, він був постійно заклопотаним, розповідав дружині про численні обов’язки, відповідальність перед і за хлопців, які служать разом із ним.

“Андрій ішов на війну заради всіх, хоч певно страх та злість на усі події все ж був. Проте в армії він відкрив нові грані себе. Був санітаром-стрільцем, хотів вивчитися на військового медика, але сталося інакше...” - додає дружина Героя.

Поховають Героя на кладовищі “Нове”... 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також