На Луганському напрямку загинув воїн з Рівного

4049 0

Ми у соцмережах:

На Луганському напрямку загинув воїн з Рівного

Михайлу Григорчуку було 29 років...

Гірку звістку про загибель ще одного захисника повідомили у міській раді Рівного. За словами Віктора Шакирзяна, завтра місто попрощається із молодим воїном Михайлом Григорчуком.

Михайло Григорчук народився 27 грудня 1994 року у Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №22, а затим отримав фах електрика-монтажника у ВСП "Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП". Працював за спеціальністю на одному з підприємств Рівного. 
 
“Син не мав жодного військового досвіду, не служив в армії, але, коли отримав повістку — не вагаючись пішов служити. Він просто розумів, що треба, тому 1 листопада 2022 року став до лав Збройних сил України”, - розповідає мама Героя Інна. 
 
Добрий, щедрий Михайло легко знаходив спільну мову з людьми. Про події, свідком і учасником яких був під час служби, мамі старався не розповідати, лише зрідка зізнавався, наскільки це важко. 
 
“Він знав, що я дуже переживаю, тому мало розповідав. Більше — друзям або старшому брату. Я знаю, що йому було не легко, адже були біля Бахмуту, там втратили багатьох хлопців... Після того їх трошки відвели, а Михайло змінив підрозділ, перейшов у штурмову бригаду... Він дуже хотів додому, але розумів, що війна на довго, що він там надовго... Я дуже хвилювалась, а він повторював: “Мам, навіть не думай про погане, я обов’язково повернусь”, - продовжує мама. 
 
На жаль, 29-річний солдат Михайло Григорчук загинув 17 квітня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Луганському напрямку... 
 
Прощання із Героєм відбудеться завтра, 26 квітня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі “Нове”...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також