На Львівщині загинули три місіонерки з Рівненщини і дитина

5161 0

Ми у соцмережах:

На Львівщині загинули три місіонерки з Рівненщини і дитина

У жахливій ДТП на автодорозі «Київ – Чоп» біля Бродів 15 вересня, близько 20-ї години, загинули троє молодих дівчат і 7-річний хлопчик . Крім того, водійка та ще троє пасажирів, серед яких двоє дітей віком 4 і 6 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню. Цими вихідними у трьох населених пунктах Рівненщини, звідки загиблі були родом, провели церемонії прощання.

 

Відомо, що у автопригоді загинули 28-річна Оксана Рищиковець, 29-річна Наталія Євгейчук, Любов Боровик, повідомляє Рівне Медіа. Також не вдалося врятувати 7-річного сина водійки авто Юліани Костик - Павла. Дівчата були місіонерками та їхали з Бродів до Підкаменя.


Відомо, що автомобіль Volkswagen Caddy, у якому їхали загиблі, зіткнувся із військовим бронеавтомобілем, що рухався у складі колони військової техніки.

У результаті зіткнення військовий автомобіль перевернувся на дах. Водій військового автомобіля не постраждав.

На місці події працювали слідчі поліції Львівщини, та співробітники відділу поліції №1 Золочівського районного відділу поліції, які разом із працівниками ДБР встановлювали механізм та обставини автопригоди, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Відбулись похоронні зібраннях у м. Вараш, с. Довге Сарненського району та смт.Клесів.

У цій ДТП постраждало також четверо людей. Місіонерка Надія Кудринська наразі перебуває в реанімації.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також