На «Марлен» шукають покупців

2291 0

Ми у соцмережах:

На «Марлен» шукають покупців

Розважальний комплекс «Марлен», що на вулиці Академіка Грушевського, знаний у місті. Його з-поміж інших вирізняє статуя оголеної жінки, що красується перед закладом. Зараз уже таким мало кого здивуєш, проте свого часу ця скульптура наробила багато галасу, а зосередження в одному місці казино, дискотеки та ресторану вирізняло «Марлен» тоді поміж інших закладів Рівного. Тому й не дивно, що там зупинялися усі високопосадовці та зірки, які відвідували наш обласний центр. Найбільш відомим є відпочинок тоді ще прем’єра Віктора Януковича, охорона якого брала на «мушку» пістолета колишнього директора готелю Володимира Тимчишина. Однак директор уже помер, а колишня слава закладу залишилася в історії. Нещодавно стало відомо, що теперішні власники планують продати «Марлен» за 600 тисяч доларів.

Дмитро, ріелтор:

Заклад має три поверхи та підвальне приміщення. Загалом 1100 кв. м. Приміщення — цегляне. Разом із приміщенням пропонується 9 соток землі. На першому поверсі будівлі розміщений ресторан, другий та третій поверх — готельні номери. Загалом там дев’ять готельних номерів. Наявні міські комунікації та автономне газове опалення.

Сергій Фурманюк, один із співвласників закладу:

— Готель не діє з початку війни. Самі розумієте, що відбулося повномасштабне вторгнення. Скажу, що навіть за бажання роботу готелю завтра б ми не змогли відновити. Адже з початку війни ми віддали для армії усі виделки, ложки, постільну білизну та інше. То на полігон треба було, то ще кудись. Загалом рішення виставити заклад на продаж для нас не було легким, бо «Марлен» є сімейним бізнесом. Однак зараз непросто працювати у сфері послуг. Вирішили спробувати його продати. Можливо, хтось запропонує хорошу ціну. Якщо хороших покупців не знайдеться, то, може, після перемоги будемо думати. А можливо, спробуємо дати закладу нове життя.

Додамо, що власником нерухомого майна є «Вест Стар». Його засновниками й бенефіціарними власниками є Лариса Фурманюк та Алла Тимчишина.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також