На Набережній збережуть трав'яне поле

1074 0

Ми у соцмережах:

На Набережній збережуть трав'яне поле

Схоже, що футбольне поле на вулиці Набережній, де тренуються учні з дитячо-юнацької спортивної школи "Вересу", таки залишиться зі своєю травою.

Замість цієї ділянки депутати міської ради віддали під проект УЄФА запасне поле "Авангарду", щоб вже на ньому покласти штучне покриття. Можливо, на їхню думку вплинуло, зокрема, те, що у бюджеті Рівного немає зайвих 200 тисяч гривень, які ДЮСШ довелося б заплатити за оренду, якби їхнє поле передали обласній федерації футболу. Тепер залишається чекати, чи підтримає цю ідею обласна рада. Валерій Гладков, голова міської федерації футболу:

— Я вважаю, що обласна ФФУ та міські депутати прийняли дуже правильне рішення. Зробити на "Авангарді" штучне поле — мрія 30 останніх років багатьох рівненських спортсменів та вболівальників. І це тільки "плюс", що запасним полем спільно володіють місто та область, бо воно буде на балансі обласної федерації футболу, яка відповідатиме за його збереження. А поле на Набережній має природний зелений газон, шкода було б бачити його зі штучним покриттям.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також