На Поліссі - жалоба за молодим воїном, який повернеться додому «на щиті»

10560 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі -  жалоба за молодим воїном, який повернеться додому «на щиті»

У Миляцьку громаду надійшла ще одна сумна звістка: Україна втратила відважного сина, патріота, Героя, який мужньо захищав її, віддавши найдорожче - життя.

Віталій Булачок народився 2 лютого 1996 року в селі Миляч Дубровицького району Рівненської області.

Після закінчення Миляцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів вступив у Дубенський фаховий коледж культури та мистецтва, який закінчив у 2016 році. З 2018-2019 проходив військову строкову службу в ЗСУ. 10 травня 2022 року був мобілізований. Служив у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого.

- Віталій був талановитим хлопцем, гарно співав та грав на баяні, мав багато друзів, адже був добрим, привітним та дружелюбним хлопцем. Віталій робив усе, щоб Україна розквітла, та й зрештою поклав своє життя... У ньому були закладені державницький підхід, мислення, думки справжнього патріота. Вдома на Захисника чекала любляча родина. Висловлюємо рідним та близьким щирі співчуття з приводу непоправної втрати. В скорботі схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який віддав своє життя за Україну. Вічна і світла пам'ять! - йдеться у повідомленні Миляцької територіальної громади. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також