На Поліссі знову перевіряли пилорами і не марно

1689 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі знову перевіряли пилорами і не марно

Оперативну групу створила Вараська райдержадміністрація. Перевірили пилорами у селі Половлі Володимирецької територіальної громади стосовно дотримання трудового, податкового, земельного, екологічного та іншого законодавства у сфері лісопильного виробництва, недопущення порушень правил техніки безпеки при експлуатації машин і механізмів, пожежної безпеки.

Перевіряючі встановили, що у 2 деревообробних підприємствах були відсутні наявні дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та дозволу на розміщення відходів. Ще 9 деревообробних підприємств -  розташовані на земельних ділянках, які використовуються не за цільовим призначенням. Знайшли низку порушень вимог правил пожежної безпеки. На території 2 пилорам було виявлено 75 м.куб. пиломатеріали та орієнтовно 150 м.куб. лісоматеріалів круглої породи сосна. На момент перевірки документи на зазначену деревину перевіряючим не надали. Десять об’єктів, які здійснюють обробку деревини, розташовані на приватних присадибних ділянках та використовуються для власних потреб громадян, які не зареєстровані як фізичні особи-підприємці.

За результатами рейду на території Володимирецької громади виявили 308 м/куб деревини породи сосна, 70 – готової продукції та деревообробні станки.

Відкрито два кримінальні провадження. Усе перебуває під охороною поліції. Триває процес вилучення. Робота оперативної групи щодо перевірки деревообробних підприємств (пилорам) продовжується, повідомляє Вараська РДА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також