На реконструкцію трьох шкіл Рівненщина отримає 40 млн грн держсубвенції

822 0

Ми у соцмережах:

На фото - заступник голови ОДА Людмила Шатковська і начальник управління освіти і науки Петро Коржевський під час захисту проєктів

Сьогодні відбулося засідання комісії при Міносвіти щодо розподілу коштів для регіонів за програмою «Спроможна школа для кращих результатів». За результатами наради для Рівненської області та ще 11 регіонів затвердили фінансування для освітніх закладів.

«Рівненщина отримає 40 мільйонів гривень у рамках субвенції «Спроможна школа». Ці кошти допоможуть школам стати більш безпечними і комфортними як для учнів, так і вчителів. Це реконструкція та капітальний ремонт трьох шкіл Рівненщини: Дубровицького НВК – 16 мільйонів, Оженинського НВК – 9 мільйонів, Немовицьку ЗОШ – 15 мільйонів», - повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Заступник голови ОДА Людмила Шатковська додала, що у Дубровицькому НВК планують цьогоріч влаштувати дах, здійснити зовнішнє опорядження фасадів, замінити вікна та двері, реконструювати систему опалення. В Оженинському НВК будуть утеплювати фасад, перекривати горище закладу та проведуть благоустрій території. У Немовичах здійснять реконструкцію будівлі початкових класів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також