На Рівненщині група молодиків викрала й вбила односельця

4010 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині група молодиків викрала й вбила односельця

Вранці 21 лютого жителька села Борове виявила на вулиці Шкільній бездиханне тіло чоловіка.

 Увагу жінки привернуло те, що він був босий, без верхнього одягу та в крові.

На місце події одразу виїхали правоохоронці.

Поліцейські встановили, що напередодні ввечері 19-річний місцевий житель разом із чотирма знайомими, віком від 19 до 26 років, розпивав спиртні напої. Тоді вони домовилися помститися через давні конфлікти 50-річному односельцю, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Із застосуванням фізичної сили, хлопці незаконно викрали чоловіка з його житлового будинку.

Не давши можливості одягнути верхній одяг і взутися, вони примусово перевезли його в багажнику авто «Opel Vectra» орієнтовно за два кілометри від населеного пункту.

Там 19-річний зловмисник умисно наніс численні удари руками й ногами потерпілому. Згодом молодики помістили його знову до багажника, перевезли в село на вулицю Шкільну, де ініціатор знову завдав йому тілесні ушкодження й разом зі спільниками поїхав далі пиячити.

Від отриманих травм 50-річний чоловік помер.

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 19-річному жителю села Борове про підозру за фактом вчиненого за попередньою змовою групи осіб викрадення людини, що спричинило тяжкі наслідки та в умисному вбивстві.

Крім того, відносно решти учасників жорстокого злочину тривають слідчі дії, після проведення яких вирішуватиметься питання про повідомлення їм про підозру.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також