На Рівненщині нагородили фіналістів конкурсу «Учитель року-2023»

1734 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині нагородили фіналістів конкурсу «Учитель року-2023»

За звання кращого з кращих вчителя Рівненщини змагалися педагоги з предметів захисту України, початкової освіти, фізичної культури та основ здоров’я.

Сьогодні переможцям вручили відзнаки та сертифікати на премії, а це близько 15 тисяч гривень. Кошти за перемогу закладені в обласній програмі розвитку освіти.

- Педагоги Рівненщини – люди, які горять своєю працею і несуть світло. Сьогодні вони не просто вчителі – вони наставники, ментори, люди, які формують нову націю. А українські школи стали Пунктами Незламності для всієї країни. Адже повернувши дітей 1 вересня в заклади освіти, ми зробили те, чого не очікував ворог. Ми, по суті, запроектували Перемогу, – сказав начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Нагадаємо, що загалом до участі у цьогорічному конкурсі долучилися 78 педагогів Рівненської області. Відбірковий етап визначив 16 переможців у кожній з номінацій, які змагалися за звання кращих.

Під час конкурсу освітяни демонстрували знання із предмета, вміння володіти сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, а також сучасними методами, прийомами, формами і засобами навчання.

Найпопулярнішою цьогоріч стала номінація «початкова освіта» - зареєструвалися майже 40 % педагогів від загальної кількості учасників.

Фінальний етап визначив 4 педагоги, які представлятимуть Рівненщину в столиці:

у номінації «Захист України» – Сергій Гапанчак, вчитель Рівненського ліцею № 15 Рівненської міської ради;
у номінації «Основи здоров’я» – Наталія Приходько, вчителька Рівненського ліцею № 17 Рівненської міської ради;
у номінації «Початкова освіта» – Альона Козачук, вчителька Рівненського ліцею «Колегіум» Рівненської міської ради;
у номінації «Фізична культура» – Мирослав Радіца, вчитель Здолбунівського ліцею № 6 Здолбунівської міської ради.

-Конкурс «Учитель року» покликаний формувати нове покоління педагогів. А під час війни ви гідно тримаєте не лише освітній фронт, а й волонтерський. Власними вчинками виховуєте в молоді гідність, чуйність та патріотизм, – зауважив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Нагадаємо,  , які посядуть призові місця на всеукраїнському етапі, отримають премії від 65 до 52 тисяч гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також