На Рівненщині одна вчителька побила іншу на очах у дітей (ВІДЕО)

19174 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині одна вчителька побила іншу на очах у дітей (ВІДЕО)

Напередодні 2 жовтня, коли святкується День педагога, дві вчительки в селі Решуцьк влаштували розбірки. Після того батьки першокласників перестали пускати дітей на уроки.

 Про це повідомляє «Рівне 1».

Першокласник Анатолій пригадує бійку вчительок, яка напередодні відбулась на уроці читання. Свідками події стали семеро учнів.

Інцидент стався у початковій школі села Решуцьк, що у Рівненському районі. Тут навчається 17 дітей і працює 3 педагоги. Вже не перший рік триває конфлікт між двома вчителями за посаду завідувача закладу. Ніна Назарчук була керівником більше 20 років. У 2018 її звільнили і призначили Тетяну Хуторянську. Зі слів останньої, старша колега постійно шукає причини для конфлікту.

Ніна Назарчук, яка ніби зчинила бійку, каже не може змиритись з її звільненням з посади керівника школи. Працювати під керівництвом молодшої колеги - не може. Але зчиняти бійку того дня не планувала.

Бійку вчителів помітили колеги і викликали поліцію. Останні склали адмінпротокол на педагога, яка зчинила бійку. Кажуть, по приїзду на місце - конфлікт вже майже вичерпався.

Після бійки педагогів, батьки учнів 1-2 класів, у яких викладає Ніна Назарчук, перестали пускати дітей на навчання. Вже 3 дні малюки не відвідують навчальний заклад.

Місцевим відділом освіти створено комісію у розслідуванні даного випадку. Кажуть, конфлікт між педагогами триває не перший рік. До вівторка наступного тижня мають прийняти певне рішення.

Батьків лише догана не влаштовує. Кажуть, якщо вчительку не звільнять - дітей переведуть в інші школи.

У відділі освіти все ж спробують помирити вчителів. І провести бесіду з батьками. Бо через конфлікт – у дітей не відбувається навчальний процес.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також