На Рівненщині перевірять, як ведеться військовий облік

1774 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині перевірять, як ведеться військовий облік

І які є з тим проблеми.

 - У квітні перевірять стан військового обліку в 7 громадах та на підприємствах Рівненщини. Торік спецкомісії перевірили стан військового обліку на 530 об’єктах, - розповіли у Рівненській ОВА.

Як повідомили в обласному ТЦК та СП, найкраще робота щодо обліку та бронювання організована у десяти громадах. Серед них – Антонівська, Привільненська, Козинська, Зорянська, Шпанівська, Головинська, Деражненська, Миляцька, Мізоцька, Володимирецька. Також належним чином організована діяльність у цьому напрямку ще на 25-ти підприємствах і установах. 
 
Серед недоліків, що виявляють під час перевірок: відсутність наказу стосовно відповідального за мобілізаційну роботу; недотримання строків і форм повідомлень про зміну облікових даних; відсутність графіків звіряння даних; заповнення документів із порушенням вимог законодавства.
 
У 2024 році інспекції щодо стану військового обліку в державних органах, установах, організаціях та навчальних закладах продовжаться. Зокрема, заплановано понад пів сотні обласних комісійних виїздів. У квітні запланували відвідати 7 громад та підприємств Рівненщини.
 
Свої перевірки проведуть також районні комісії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також