На Рівненщині розробляють мережу маршрутів, які об`єднають п`ять районів

1135 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині розробляють мережу маршрутів, які об`єднають п`ять районів

Наразі на Рівненщині розробляють мережу маршрутів «Медове коло», яка об’єднає територію Рівненського, Костопільського, Березнівського, Корецького та Гощанського районів. Планують створити маршрути у Деражненській, Шпанівській, Березнівській та Соснівській громадах.

Наша область займає перші позиції не тільки з написання проектів, а ще й з отримання на них фінансування. Ще один з проектів, які мають фінансування «Створення інфраструктури туристичного Зеленого шляху «Медове Коло» біля Шпанова Рівненського району, – зазначила заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Важливою метою створення Зеленого шляху «Медове коло» є стимулювання розвитку підприємництва до туристичного діяльності. Як розповів керівник проекту «Медове коло. Активізація громад» Юрій Ойцюсь, це підхід до комплексного розвитку території», повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Відтак кожен із жителів найменшого населеного пункту території «Медове коло» зможе запропонувати унікальну послугу для туристів – сувенірна продукція, еко-продукти, екскурсійні, побутові послуги, прокат тощо – та стати рушієм розвитку громади.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також