На Рівненщині сформувалася команда «Пропозиції»

1881 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині сформувалася команда «Пропозиції»

Депутат Рівненської міської ради, голова постійної комісії міського господарства Назарій Поліщук очолив обласну організацію політичної партії «Пропозиція». Ця політична сила об’єднала лідерів місцевого самоврядування в Україні, серед яких міські голови Дніпра, Чернівців, Кропивницького, Миколаєва, Житомира, Умані, Каховки та інших міст України.

— Чому саме новостворена «Пропозиція», а не партія з історією?

— Політичні сили з великою історією мають і великий антирейтинг. Там дуже багато людей, які не відповідають тим цінностям й ідеям, які я переслідував, будучи у міській раді. В старих політичних силах, на превеликий жаль, чимало бенефіціарів, які фактично є власниками цих політичних сил. І будувати команду однодумців там — це все одно що робити ремонт в старій хаті. А ми хочемо зробити все можливе, щоб об’єднати людей, спільних за поглядами і цінностями, здатних захищати органи місцевого самоврядування в місцевих радах. Зробити це в якійсь іншій політичній силі, окрім «Пропозиції», було неможливо.

— Хто увійшов до «Пропозиції»?

— Партія представляє собою об’єднання лідерів органів місцевого самоврядування в Києві, які зарекомендували себе як дієві керівники. Фактично вона об’єднала п’ять міських голів обласних центрів і кілька десятків голів міст обласного значення. Радий, що працюватиму в команді, яка у важкі часи здатна захищати інтереси громад.

— Який основний кейс цієї політичної сили?

— В країні має відбутися справжня децентралізація. Податки мають залишатися на місцях, а органи місцевого самоврядування мають займатися проблемами, які стосуються громад. Виконавча влада не має диктувати органам місцевого самоврядування, як вони мають розвиватися. На превеликий жаль, в Україні спостерігаємо протилежну ситуацію, коли місцеві проблеми в центральних органах влади не враховуються. Це ми побачили на прикладі міської лікарні в Рівному, яка прийняла на себе чи не основний удар боротьби з COVID-19 в області. І з обласного бюджету вона не отримала й частки із субвенції, виділеної державою на боротьбу з коронавірусом.

— Куди рухається «Пропозиція» на Рівненщині і хто увійшов у ваші ряди?

— Ми йдемо на вибори в усі органи місцевого самоврядування в області. До нашої команди увійшли люди з різних сфер діяльності. Це депутати місцевих рад, які є незалежними від влади і були в опозиції до діючої, завжди працюючи в інтересах громади. Вони ефективно працювали в органах місцевого самоврядування. Є підприємці, науковці, лікарі. У нас представлений середній клас, який найбільше задіяний в розвитку міста.

Справді радий, що маю нагоду представляти команду однодумців на Рівненщині, які віддані людським цінностям та своїм громадам. Впевнений, що з багаточисельною когортою ініціативних людей ми здатні продовжити напрацьоване й надалі перешкоджати прийняттю шкідливих рішень та вносити конструктивні пропозиції в роботу усіх органів місцевого самоврядування Рівненщини. Щира подяка тим, хто поруч та йде далі! В нас все вийде!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також