На Рівненщині судитимуть командира військової частини за вимагання й отримання 10 тисяч доларів неправомірної вигоди

3494 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині судитимуть командира військової частини за вимагання й отримання 10 тисяч доларів неправомірної вигоди

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Хмельницькому, завершили досудове розслідування щодо начальника Рівненського полігону Олександра Ніколайчука, підозрюваного у вимаганні й отриманні неправомірної вигоди.

ДБР повідомляє: досудовим розслідуванням встановлено, що військовослужбовець вимагав і отримав неправомірну вигоду в розмірі 10 тисяч доларів США за підписання ним договорів між військовою частиною та суб'єктом господарювання на поставлення товару. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснювала військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України.

Кваліфікація: одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднаному з вимаганням такої вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).  У  разі доведення вини,  військовослужбовцю загрожує  позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, з конфіскацією майна.

Читайте також:На хабарі затримали начальника рівненського полігонуПолковник Ніколайчук вийде з СІЗО за 14 тисяч доларів  , Полковник Ніколайчук вийшов із СІЗО

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також