На Рівненщині яйця подешевшали, а комунпослуги здорожчали

1332 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині яйця подешевшали, а комунпослуги здорожчали

На Рівненщині у липні, в порівнянні з червнем, споживчі ціни знизились на 0,2%, інформує сайт управління статистики в Рівненській області. З початку року ціни в області зросли на 1,3 відсотка.

У липні споживчі ціни в області на харчі та безалкогольні напої знизились на 0,7%, йдеться у повідомленні управління статистики. Найбільше подешевшали яйця – на 13,0%. На 12,0–0,1% знизились ціни на овочі, молоко, рис, фрукти, сметану, сало, свинину, сири, повідомляє Суспільне.

Подорожчали на 2,1–0,1% м’ясо птиці, макарони, яловичина, хліб, риба, масло, маргарин та інші рослинні жири, кондитерські вироби з борошна й цукру, кисломолочна продукція, безалкогольні напої та цукор.

На Рівненщині яйця подешевшали, а комунпослуги здорожчалисайт управління статистики
Ціни на алкоголь та цигарки підвищилися на 0,6%. В управлінні статистики це пояснюють здорожчанням тютюнових виробів на 0,9%.

Одяг і взуття подешевшали на 4,7%, зокрема, взуття – на 6,3%, одяг – на 3,5%.

Через здорожчання природного газу на 5,7% зросли тарифи на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 1,0%. Підвищення цін на транспортні послуги на 1,8% сталось через подорожчання на 3,9% палива й мастила, повідомляє управління статистики. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також