На Рівненщині зменшилась кількість тяжких тілесних ушкоджень, крадіжок з авто, пограбувань та розбійних нападів

738 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині зменшилась кількість тяжких тілесних ушкоджень, крадіжок з авто, пограбувань та розбійних нападів

«Довіра громадян до поліції завойовується ставленням до роботи», - наголосив підлеглим тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Нацполіції в Рівненській області Сергій Волков під час розширеної наради за підсумками оперативно-службової діяльності за 2019 рік.

Про свою роботу звітували слідчі підрозділи, кримінальний блок, управління превентивної діяльності. Зокрема, присутні обговорили стан розкриття незаконних заволодінь транспортними засобами, документування збуту наркотичних засобів, у тому числі через мережу Інтернет. 

Упродовж 2019 року до підрозділів поліції надійшло 149 тисяч 516 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій, що майже на 5% більше порівняно з минулим роком (у 2018 році їх було 142 тисячі 920). За звітний період на території області відмічається зниження кількості злочинів: 9 928 проти 10 075 торік.
Торік меншилась кількість вчинених тяжких тілесних ушкоджень - з 57 до 47, крадіжок з транспортних засобів - з 181 до 113, пограбувань - з 202 до 172, розбійних нападів - з 40 до 23 тощо.

Однак на Рівненщині збільшилась реєстрація дорожньо-транспортних пригод — із 232 до 284 та смертельних ДТП — з 57 до 65. Щодо незаконних заволодінь транспортними засобами, то ріст цього виду злочину спостерігається у Зарічненському, Березнівському, Костопільському, Здолбунівському відділках поліції. У списку угонів - мотоцикли, скутери, мопеди та легкові автомобілі.

Наостанок керівництво поліції області наголосило начальникам територіальних та структурних підрозділів на суворому дотриманні дисципліни та законності серед особового складу заради досягнення у подальшому позитивних результатів.

- Враховуючи підсумки минулого року, хочу зауважити, що працювати є над чим,зауважив Сергій Волков. Пріоритет у роботі кожного поліцейського — це оперативне реагування на повідомлення громадян, бо довіра завойовується вашим ставленням до роботи.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також