На Рівненщині з'явились нові «рішали»-антикорупціонери

2384 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині з'явились нові «рішали»-антикорупціонери

На Рівненщині співробітникам «Енергоатому» телефонують шахраї, які представляються співробітниками Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

 Про це повідомляє офіційний сайт РАЕС. 

Такі дзвінки активізувались, ідеться в інформації. У розмові з посадовими особами, які зобов'язані декларувати свої доходи і статки, «антикорупціонери» вказують, що в деклараціях є порушення і невідповідності і через це в декларанта можуть бути проблеми. Щоб проблем не було – можна вирішити це за окрему плату.

У антикорупційній дирекції Енергоатома наголосили, що від НАЗК таких дзвінків не було і це – робота винятково шахраїв. Нацагентство може запитувати інформацію не в телефонному режимі, а тільки через уповноважених осіб.

Як ми повідомляли раніше, у Рівному затримали двох молодиків зі Східної України, які телефонували до рівнян, представлялись поліцейськими та пропонували рідним за гроші «відмазати» їхніх дітей від проблем. В обох випадках їх затримали на гарячому через свідомість людей, які знаходились поруч із «жертвами» та одразу розуміли, що дзвонять шахраї.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також