На рівнян, які одружуються в День всіх закоханих, в ДРАЦСі чекають сюрпризи

743 0

Ми у соцмережах:

На рівнян, які одружуються в День всіх закоханих, в ДРАЦСі чекають сюрпризи

У Рівненському відділі ДРАЦС у День святого Валентина, 14 лютого, всі закохані з 8:00 до 20:00 зможуть подати заяву для реєстрації шлюбу або одружитися, якщо реєстрація шлюбу призначена на цей день.

 «Цього року акція «Кохання поза часом - 2022» у місті Рівному пройде спільно з Рівненським академічним обласним театром ляльок. Актори долучаються до святкування, тому підготували для жителів міста сюрприз. Усе дійство розпочнеться о 10:30 біля театру ляльок, далі пройде святкова хода до Рівненського відділу ДРАЦС, де подружжя акторів урочисто відзначить свій ювілей реєстрації шлюбу. До речі, урочисті церемонії одруження проходитимуть у новій, відремонтованій білій залі відділу» - зазначає заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) у Рівненській області Оксана Сальчук. 

Організатори акції «Кохання поза часом 2022» у Рівному обіцяють, що цього дня на усіх молодят чекатимуть приємні сюрпризи і несподіванки.

Якщо закохані не встигли подати заяву на 14 лютого через відділи ДРАЦС, то можна це зробити в межах пілотного проєкту «Шлюб за добу» та одружитися у скорочені строки. Нагадаємо, що проєкт діє у Рівному Сарнах та Дубні. 

Також у день усіх закоханих охочі зможуть відсвяткувати заручини чи провести обряд ювілейного весілля. Перелік відділів ДРАЦС, які визначені учасниками заходу «Кохання поза часом 2022» можна переглянути на сайті Міністерства юстиції (https://minjust.gov.ua/news/info/viddili-derjavnoi-reestratsii-aktiv-tsivilnogo-stanu-yaki-viznacheni-uchasnikami-zahodu-kohannya-poza-chasom-2021 ).

До слова: Всеукраїнську акцію «Кохання поза часом» Міністерство юстиції України організовує п’ятий рік поспіль. Загалом по області цього дня планує одружитися 12 пар молодят, з них безпосередньо у Рівному зареєструє шлюб 9 пар. Торік у День святого Валентина у відділах ДРАЦС області офіційно зареєстрували 39 шлюбів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також