Вбили власника пилорами, бо не позичив грошей

7450 0

Ми у соцмережах:

Вбили власника пилорами, бо не позичив грошей

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 24-річний мешканець села Сновидовичі Рокитнівського району, якого вчора, 23 травня, затримали за підозрою у вчиненні умисного вбивства односельця Віктора Лозяна, приватного підприємця.

Про відсутність зв’язку із 43-річним жителем села Сновидовичі до поліції повідомив 45-річний житель Житомирської області. Він зазначив, що його рідний брат  22 травня виїхав на автомобілі із території власного приватного господарства та додому так і не дістався.

Оперативники виявили тіло чоловіка із ознаками насильницької смерті в меліоративній канаві поруч із автодорогою сполученням «Київ-Ковель-Ягодин» в Олевському районі Житомирської області. Правоохоронці встановили й особу, причетну до скоєного злочину, яким виявився 24-річний односелець.

Відділ комунікації поліції Рівненської областіповідомляє що близько 22-ї години 22 травня молодик, який ще з підліткового віку потрапляв у поле зору правоохоронців і раніше судимий за незаконну порубку лісу, крадіжку та хуліганство, прийшов у селі Сновидовичі на територію пилорами та попросив у 43-річного власника позичити гроші. Однак почув відмову, на яку зловмисник відповів ударами по голові дерев’яною палицею, унаслідок чого потерпілий знепритомнів.  На території господарства у той час вже нікого не було. Аби приховати злочин, 24-річний чоловік зателефонував своєму 31-річному знайомому. Обоє завантажили 43-річного односельця у його ж автомобіль «Volkswagen Touareg», попередньо із салону викравши тисячу гривень, і направилися у напрямку Києва. Біля села Кам’янка Олевського району вони викинули потерпілого у меліоративну канаву. Доїхавши до Коростеня, поблизу однієї із АЗС залишили позашляховик і попутним транспортом дісталися додому.

- 24-річного жителя села Сновидовичі затримали, -  повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області - начальник слідчого управління Олександр Панасюк. Слідчі повідомили йому про підозру в умисному вбивстві, розбої та незаконному заволодінні транспортним засобом. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. дно до лікарського свідоцтва смерть 43-річного жителя села Сновидовичі настала внаслідок мозкової коми, відкритої черепно-мозкової травми із переломом кісток склепіння черепа із масивними крововиливами у головний мозок.

Слідчі дії тривають, зокрема і відносно 31-річного чоловіка, якого теж затримали в порядку статті 208 КПК України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також