«На Щасливому» згоріли 4 авто (ВІДЕО)

3865 0

Ми у соцмережах:

«На Щасливому» згоріли 4 авто (ВІДЕО)

Це сталось на початку четвертої години ночі на вулиці Чорновола, 91А, у Рівному.

На місце виклику негайно направлено два чергових відділення рятувальників та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Вогнем було охоплено чотири легкових автомобіля.

Керівник прес-служби ГУ ДСНС в Рівненській області  Дмитро Мельник повідомив РВ, що все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Через 20 хвилин її загасили. Вогнем було знищено легковий автомобіль «Ауді А8», легковий автомобіль «Ніссан Кашкай», салон, ліву частину легкового автомобіля «Тойота Кемрі» та салон, праву частину легкового автомобіля  «Ауді А6». 

Поліція повідомила РВ, що це був підпал. Неподалік п’ятиповерхового будинку невідома особа підпалила Nissan Qashqai» 33-річного Сергія Родзіна. Полум’я перекинулося на сусідні три автомобілі: «Audi A6» на іноземній реєстрації, який належить 25-річному жителю села Млинок Зарічненського району, «Audi A8», що належить 21-річному рівнянину Павлу Родзіну  та «Toyota Camry», яка належить 38-річному судді Рівненського районного суду Михайлу Таргонію. 

Відео підпалу опублікувала журналіст Вікторія Мамотюк: 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також