На щиті з Донеччини до рідного дому повертається назавжди ще один воїн з Рівненщини

1627 0

Ми у соцмережах:

На щиті з Донеччини до рідного дому повертається назавжди ще один воїн з Рівненщини

У Костопільській громаді 28 березня оголошено днем жалоби

Солдат Ігор Гаврилюк загинув 22 березня 2024 року біля села Переїзне Донецької області. Отримав поранення несумісні з життям.

Ігор народився 9 травня 1972 року у місті Костопіль. Навчався у школі №5, а далі проходив строкову службу у Збройних Силах України. Після проходження служби працював за кордоном, пізніше на місцевому підприємстві ТОВ «Українські лісопильні».

11 серпня 2023 року Ігор Гаврилюк приєднався до війська. Обіймав посаду стрільця піхотного взводу. Вдома на нього чекали дружина, двоє дітей, рідні та друзі. Його доброта, відданість та прагнення допомагати залишаться у пам’яті та серцях тих, хто його знав.

- Чоловік був дуже добрим, прекрасним другом. Завжди всім допомагав, був відвертим та щирим. Він був надійним тилом для мене, люблячим і дбайливим батьком своїх дітей. Він був дуже працьовитою людиною. Вільний час любив проводити із сім'єю та друзями,розповідає дружина Лариса Гаврилюк.

Жителів Костопільської громади просять гідно зустріти загиблого та віддати йому шану:

27 березня о 19:00 - в'їзд похоронного кортежу в місто Костопіль. Маршрут: вул. Рівненська — вул. Богдана Хмельницького — вул. Ольги Кобилянської — провулок Василя Стуса, 6.

 

Прощання з Ігорем Гаврилюком відбудеться 28 березня:
12:30 — заупокійна літія в його домівці (провулок Василя Стуса, 6).
13:00 — чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану Тараса Шевченка. За проханням родини поховають Ігоря Гаврилюка на міському кладовищі (м. Костопіль, вул. Пилипа Орлика)

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також