На судове засідання по справі Тетяни Литвинової прийшов син убитого перукаря і хоче три мільйони (ВІДЕО)

2477 0

Ми у соцмережах:

На судове засідання по справі Тетяни Литвинової прийшов син убитого перукаря і хоче три мільйони (ВІДЕО)

Син убитого Рівненського перукаря Сергія Литвинова сьогодні вперше прийшов на судове засідання по справі батька. У вбивстві звинувачують його дружину Тетяну Литвинову. От тільки справа у суді розглядається ще з 2017 року. За цей час батьки убитого померли і потерпілим по справі визнали сина від першого шлюбу Сергія Литвинова. На сьогоднішньому судовому засіданні хлопець попросив стягнути на його користь з Тетяни Литвинової три мільйони гривень.

Це Сергій Литвинов. Син від першого шлюбу убитого рівненського стиліста та перукаря Сергія Литвинова ще у 2017 році. На судовому засіданні хлопець уперше. Під наглядом свого офіційного представника у суді зачитує, як довелося пережити смерть батька, з яким, попри розлучення батьків, він продовжував спілкуватися, повідомляє Рівне 1.

Не вистачає і фінансової підтримки батька, який у дитинстві оплачував хлопцю гуртки, а нині міг би допомогти із здобуттям вищої освіти. Тому разом із своєю матір`ю Наталією Литвиновою хлопець хоче стягнути з Тетяни Литвинової 3 мільйони гривень за завдану йому моральну шкоду.

Однак, із цим позовом не погоджується сама обвинувачена Тетяна Литвинова, в  якої на руках ще 4 власних дітей.

Натомість адвокат Тетяни Литвинової, запитала як спілкувався син від першого шлюбу убитого перукаря, з його новою родиною.

Прокурор, в свою чергу, захотіла дізнатися чи спілкувалася колишня дружина убитого Сергія Литвинова з екс-чоловіком. Та чи бодай не жалівся він їй на свою нову обраницю.

Нагадаємо, що після того як нібито Тетяна Литвинова вбила свого чоловіка Сергія Литвинова, вона втекла до Єгипту прихопивши із собою гроші із сейфу чоловіка. Потому її звідти екстрадували в Україну. І 26 травня 2017 року обрали запобіжний захід - тримання під вартою. З того часу й тривають судові засідання по цій справі. На сьогоднішньому судовому засіданні суд лише допитав неповнолітнього потерпілого та його законного представника. Та переніс судове засідання на 8 вересня. 

Читайте також
Була вбивцею — стане «святою»!  

Тетяна Литвинова, яка вбила чоловіка, народила сьогодні дитину
Колишня дружина вбитого перукаря хоче 3 мільйони


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також