На Великдень у бою на Луганщині загинув мешканець Дубровиччини

1463 0

Ми у соцмережах:

На Великдень у бою на Луганщині загинув мешканець Дубровиччини

Про це сьогодні повідомила Дубровицька міська рада.

- Жорстока війна з російськими окупантами забирає життя найкращих Синів України!  24 квітня поблизу  Попасної Луганської області у бою за свободу та незалежність України загинув мешканець села Орв’яниця Іван КЛЮЙКО. Осиротіла Дубровиччина на сміливого, мужнього воїна, щиру, хорошу людину. Розділяємо з родиною біль утрати. Не пробачимо ворогу жодної втраченої душі. Вічна пам'ять та слава Герою! - йдеться у повідомлення міськради.

Оксана Пугач-Голяка так написала у фейсбук - спільноті Дубровиця про воїна:

- Знову біль, сльози і розпач... ...Загинув ІВАНКО Клюйко. Ще декілька днів назад написав звичне: "живий", а в неділю не відповів на мої вітання з Великоднем. Прийшла СТРАШНА ЗВІСТКА!!! Іванка нема, забрала клята війна і його. Це якесь жахіття, яке не закінчується і не припиняється... Господи всесильний! Змилуйся над нами! Над Україною і її дітьми!
Хочеться вити на весь світ!!!
Веселий, наш Ванька, завжди на оптимізмі і з позитивом - неможливо повірити... .Весь час, як пішов Іван захищати Україну, спілкувалися, саме війна і звела, ще у 2014 році. Тоді ж познайомилася і з його мамою Марією Павлівною.
Останні дні казав, що дуже гаряче, висилав свої фото і відео, але просив не публікувати, бо там він "матюкається" - обіцяла, що не буду. Весь час питав, як ми... Просив дзвонити і підтримувати маму. .А мама ж завжди сильна, допомагає здобувати перемогу усіма силами - волонтерить, як кажуть. Як тепер вона буде??? 

Коли ж настане вам, проклятим вбивцям, московським фашистам кінець?! Коли ж насититеся??? Будь же навіки проклята расєя і твій убогий народ! НЕ ПРОБАЧИМО! ПОМСТИМОСЯ! Горіти вам в ПЕКЛІ!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також