На війні загинуло ще двоє рівнян

1496 0

Ми у соцмережах:

На війні загинуло ще двоє рівнян

У суботу в Здолбунові попрощалися із загиблим в АТО 25-річним Павлом Петренком. Він навчався у Здолбунівській школі №3. Після її закінчення вступив до Полтавського інституту бізнесу Міжнародного науково-технічного університету та отримав диплом менеджера. З жовтня 2010 року по жовтень 2013 проходив військову службу за контрактом у місті Хмельницькому. 14 червня минулого року Павло Петренко був зарахований до військової частини Національної гвардії України, у батальйон "Донбас".

Свидерський

Дмитро Свідерський
У суботу в Здолбунові попрощалися із загиблим в АТО 25-річним Павлом Петренком. Він навчався у Здолбунівській школі №3. Після її закінчення вступив до Полтавського інституту бізнесу Міжнародного науково-технічного університету та отримав диплом менеджера. З жовтня 2010 року по жовтень 2013 проходив військову службу за контрактом у місті Хмельницькому. 14 червня минулого року Павло Петренко був зарахований до військової частини Національної гвардії України, у батальйон "Донбас". У липні під час виконання бойового завдання боєць був поранений. Після лікування повернувся у зону АТО та невдовзі став рахуватися зниклим безвісти. Лише нещодавно з'ясувалося, що він загинув 29 серпня, потрапивши під обстріл біля села Катеринівка Донецької області. Встановити особу загиблого вдалося за аналізом ДНК... Петренко_Здолбунив
Жалобна процесія прощання з Павлом Петренком
Прощання із загиблим відбулося у Здолбунівському міському будинку культури. Сотні людей прийшли віддати останню шану герою та висловити щирі співчуття його рідним та близьким. Заупокійну службу відслужили у Свято-Іоанно-Богословському храмі УПЦ КП, а поховання відбулося під прощальний салют військовослужбовців та марш військового духового оркестру. А в понеділок о 5.30 у клінічній лікарні ім. Мечнікова в Дніпропетровську помер 20-річний рівнянин Дмитро Свідерський. Торік у серпні він був мобілізований до лав Збройних сил України. Після проходження навчання Дмитро з жовтня перебував у зоні АТО. А 3 квітня підірвався на міні в районі містечка Красноармійськ на Донеччині. З тяжким пораненням Дмитра доправили у військовий шпиталь у Красноармійську, а звідти — в реанімаційне відділення Дніпропетровської клінічної лікарні. Однак, на жаль, врятувати йому життя лікарям не вдалося.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також