Набережну річки у Костополі відремонтують під Алею Захисників

1385 0

Ми у соцмережах:

стежина уздовж набережної Замчиська, де планують провести реконструкцію

Конкурс на реконструкцію набережної річки Замчисько оголосило навесні Костопільське комунальне підприємство «Костопількомунсервіс».

Костопільська міська рада повідомляє, що на одній з попередніх сесій було вирішено провести таку реконструкцію після усних звернень про відсутність у місті Алеї Захисників від мешканців громади, у тому числі родичів загиблих воїнів. Кошти на реконструкцію виділять з бюджету громади за програмою благоустрою та утримання в належному стані об’єктів інфраструктури громади. Проект має бути реалізований до 31 грудня 2025 року.

Капітальний ремонт лівого берега Замчиська планують провести від пішохідного мосту біля Костопільської ДЮСШ до автомобільного мосту на вул.Сарненській. Зокрема, заплановано укріпити берег річки, провести вуличне освітлення, поставити урни для сміття, лавки, секції огорожі тощо. Міськрада також повідомляє, що у переліку робіт передбачено встановлення тематичних елементів благоустрою, присвячених захисникам України за всю її історію.

У Prozorro йдеться, що очікувана вартість робіт -  5 572 894,80 UAH з ПДВ

Нині уздовж набережної річки у згаданому місці пролягає пішохідна грунтова стежина. Берег та будівля колишньої човникової станції поросли чагарниками. Алея портретів загиблих Захисників зараз розташована на Майдані Шевченка.
 
 Костопільщина 21 століття. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також