Нагородили електромонтерів з Рівненщини, які повернули херсонцям світло

557 0

Ми у соцмережах:

Нагородили електромонтерів з Рівненщини, які повернули херсонцям світло

Працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» отримали державні нагороди та відзнаки. Це ті, хто ризикуючи життям, з жовтня 2023 року повертали світло мешканцям деокупованої Херсонщини.

Упродовж 15-ти вахт рівненські електромонтери ввели в роботу 14 підстанцій 35\10 кіловольт та провели ремонт на понад 160 км пошкоджених окупантом повітряних ліній, що дозволило повернути електропостачання у населені пункти семи територіальних громад Бериславського району Херсонської області – це десятки населених пунктів.

Вручити нагороди та привітати енергетиків до ПрАТ «Рівнеобленерго» завітав керівник Рівненщини Олександр Коваль. Він подякував електромонтерам за сміливість, допомогу Херсонщині, за нелегку працю, за те, як Рівненщина проходить другу зиму поспіль в умовах повномасштабного вторгнення.

Згідно з указом президента, медаль «За працю і звитягу» за відбудову деокупованої Херсонщини отримав Андрій Пархомчук, електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередачі служби ліній ПрАТ «Рівнеобленерго».

Почесні грамоти Кабінету міністрів України отримали: Сергій Курига,  електромонтер з експлуатації розподільних мереж Млинівської дільниці, Олександр Лисак,  майстер з ремонту устаткування Дубенської дільниці, Дмитро Гергелюк, інженер з проектно-кошторисної роботи відділу капітального будівництва та реалізації технічних умов,Володимир Шадюк, майстер відділу технічного аудиту.
Грамоту Міністерства енергетики України отримав майстер будівельних та монтажних робіт служби ліній Олександр Гродський. .
Подяки Міністерства енергетики України отримали: електромонтери служби ліній Андрій Пархомчук, Михайло Сачева, Федір Давидович, Вадим Яремчук та водій Василь Столярчук. 

- Впевнений в успішному проходженні цього опалювального сезону та забезпеченні надійним електропостачанням громад нашої області протягом усього року – адже задля цього наш колектив робить усе можливе й неможливе 24 години на добу, 7 днів на тиждень! - сказав голова правління Рівнеобленерго Сергій Невмержицький.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також