У центрі Рівного злодій проник у перукарню «Троянда»

1921 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного злодій проник у перукарню «Троянда»

Про невідомого чоловіка, який проник у приміщення перукарні "Троянда", що на вулиці Соборнійу Рівному, повідомив охоронець підземного переходу близько 21 години вчора, 21 квітня.

Слідчо-оперативна група встановила, що 42-річний рівнянин пробрався всередину закладу, пошкодивши вікно у  дверях. Із наміром вкрасти електрочайник, мікрохвильову піч, праску, стаціонарний телефон, вентилятор для манікюру — все поскладав біля виходу.

 

Однак винести із приміщення не встиг, бо у цей час на виклик приїхали патрульні поліцейські. Зловмисник, який до того ж перебував напідпитку, намагався сховатися у приміщенні, втім уникнути спілкування із правоохоронцями не вдалося.

 

За вчинення замаху на крадіжку слідчі розпочали досудове розслідування. івнянина затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відомо, що раніше чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також