Найбільша підтримка — лялькам-мотанкам

1318 0

Ми у соцмережах:

Найбільша підтримка — лялькам-мотанкам

Успішно для танцюристів з Рівного закінчився другий тур телевізійного шоу «Майданс» на телеканалі «Інтер». Незважаючи на те, що рівненську команду мало не дискваліфікували у зв’язку з травмою хореографа Аліси Зайцевої, нашим танцюристам вдалося здобути перше місце, обігнавши Крим, Київ та Бориспіль. Останній, зазначимо, до півфіналу проекту не увійшов. Стали фаворитами рівняни завдяки смс-голосуванню. Ляльки-мотанки таки припали до душі глядачам.

Сподобався журі і героїзм Аліси Зайцевої, котра, маючи серйозну травму ноги, таки вийшла на танцювальний майданчик і продовжила боротьбу. І хоч спершу журі негативно поставилися до «пасивності» хореографа на танцювальному майданчику, все ж Рівному дісталися високі бали.

Під час репетиції
Але перемозі в цьому турі ми завдячуємо саме рівнянам, — коментує заступник міського голови Галина Кульчинська. — Якби рівняни активно не підтримували нашу команду, ми б не були першими. Ви ж лише порівняйте масштаби Києва і Криму, котрі мають по три мільйони мешканців, і нашого Рівного з 240 тис. жителів. Цей успіх належить тим, хто відправляв смс. Хоча, звісно, величезна заслуга і Аліси Зайцевої, і самої команди. Я з Володимиром Хомком також поїхали підтримати наших майденсерів. Вживу це шоу виглядає інакше, ніж з екрана телевізора. Нас переповнює гордість за нашу команду. Нині команда продовжує тренування до півфіналу, котрий відбудеться через два тижні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також