«Найкраща нишпорка країни» у Рівному збирає гроші на дрон для ЗСУ

2293 0

Ми у соцмережах:

«Найкраща нишпорка країни» у Рівному збирає гроші на дрон для ЗСУ

На благодійний ярмарок у "Злату Плазу" сьогодні завітав український актор театру та кіно Михайло Жонін, зірка телесеріалу "Пес", в якому він грає кумедного капітана Ігора Гніздилова, що вважає себе «найкращою нишпоркою країни». Він завжди потрапляє в якісь незрозумілі ситуації та завжди зриває операції поліції.

Поспілкуватись з актром у "Злату Плазу" сьогодні прийшли чимало рівнян, з якими він охоче фотографувався та роздавав автографи. Під час благодійного ярмарку продавали патріотичні футболки, шеврони та багато інших цікавих речей.

-  Всі виручені кошти будуть спрямовані на купівлю дрону для 3 окремої штурмової бригади, яка боронить нас на сході країни, - повідомив керівник "Злати Плази" Олександр Оверчук.

-  Митець почав волонтерити та збирати кошти для потреб військових після повномасштабного вторгнення. У Рівному вже не вперше з цією метою, в планах актора - гастролювати Україною до перемоги. Багато активних рівнян фотографувалися з актором та долучалися до збору коштів на ЗСУ, - сповістив у Фейсбуці перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, який також відвідав цей благодійний ярмарок. 

До речі,  «Пес» — російськомовний телесеріал українського виробництва, знятий у жанрі комедійно-пригодницького детективу. Прем'єра телесеріалу відбулася у 2015 році на телеканалі «ICTV» (Україна), пізніше почав транслюватись на каналі «НТВ» (Росія).  З 3 серпня 2021 року на телеканалі «ICTV» телесеріал транслюється у професійному українському дубляжі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також