Найвідоміший пластичний хірург України написав зворушливий пост про батька з Рівного

17297 0

Ми у соцмережах:

Найвідоміший пластичний хірург України написав зворушливий пост про батька з Рівного

Мало кому відомо, що Едгар Камінський – колишній чоловік солістки гурту «Не Ангели» Слави Камінської – уродженець Рівного. Отримавши вищу медичну освіту, Едгар Камінський виїхав до столиці, де здобув славу талановитого й успішного пластичного хірурга в Україні. На сьогоднішній день має свою приватну клініку. У Рівному у нього лишились мама та вітчим, якого він називає татом. У своєму пості він подякував останньому за виховання.

 «10 фактів про мого батька:

1. Ніколи не підвищував голос на маму, не використав матюків. Я з сестрою ніколи не спостерігали домашніх «розборок». Він не любив висловлювати свої почуття. Стриманості я навчився у нього.

2. Завжди був креативний. У всьому. Пам'ятаю ми мріяли про шоколадки «Снікерс». І ось до свят він прикрасив новорічну ялинку снікерсами і сосисками. Потрібно було спочатку з'їсти варену сосиску, а потім можна було зірвати цукерку. Пам'ятаю як він подарував мамі кіндер. Мама зняла шоколад, дістала жовтий бокс, відкрила його, а там сережки.

3. Батько постійно працював. Додому повертався пізно. Багато читав, вивчав все, що пов'язано з електронікою. До ночі. До ранку.

4. Вчив мене заробляти гроші працею і розумом. Пам'ятаю, як допомагав паяти плати, які він забирав допаювати додому. За це давав мені гроші. Просто так - ніколи.

5. Навчав не мимрити, а чітко висловлювати свої думки. Одного разу я не міг зігнути дріт. Прийшов до нього з питанням. Мене відправили в кімнату вивчати склад металу.

6. Мій батько не курив. Але, коли батьки дізналися, що я «пробував» сигарети (тоді мені було 6 років), батько сів зі мною на кухні і ми викурили 4 сигарети. Це був перший і останній раз. Більше ніхто з нас ніколи не курив.

7. Мій батько ніколи не приходив напідпитку додому. Так, бувало «відзначав» з друзями. Пив завжди один напій. Ніколи не розмовляв напідпитку з нами. Відразу йшов до своєї кімнати. Завжди говорив, що якщо захочу спробувати алкоголь, то він складе компанію, а потім проведе в кімнату. Але, тяга до алкоголю в моєму житті так і не з'явилася.

8. Ніколи не лаяв за погані оцінки в школі. Але й не хвалив за хороші. Я вчився для майбутнього, а не заради оцінок.

9. Сперечався з мамою тільки на кіндер-сюрпризи. У нас вдома була колекція кіндерів.

10. Ніколи не говорив про свої проблеми. Чи не нав'язував своєї думки.

Мій батько, Анатолій Камінський, живе в Рівному. Інженер першої категорії. Поки не хоче переїжджати до Києва. Мама, на наше прохання, 4 роки живе на два міста, допомагаючи у вихованні дітей.

Рідко бачу батька. Рідко спілкуємося. Ми різні. Але, перераховані вище цінності завжди в моїй голові.

Важливі не гени. Важлива увага. Важливий результат».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також