Назвали найпопулярніші кольори автомобілів на Рівненщині

688 0

Ми у соцмережах:

Назвали найпопулярніші кольори автомобілів на Рівненщині

Від початку 2024 року сервісними центрами МВС Рівненщини вперше зареєстровано майже 16 тисяч транспортних засобів, з них нових – трохи більше 4 тисяч.

Рівненський сервісний центр визначив ТОП-5 найпопулярніших кольорів автомобілів, які вперше ставили на облік у Рівненській області.

Безумовний лідер – сірий колір, 4728 автівок. Це досить практичний відтінок. Однією з переваг є те, що на сірому тлі не так видно пил і бруд, на відміну від інших відтінків.

Друге місце посідає чорний колір – 4218 автівок було зареєстровано вперше у сервісних центрах МВС в Рівненській області з початку року. Це класичний відтінок надає автівці елегантності та стилю. Менш помітні подряпини на кузові, однак добре видно пил.

На третій сходинці білий колір – 3222 авто. Білий відтінок легкових авто дуже полюбляють водії у Європі.

На четвертому місці синій колір – 1520 авто. Такі легкові машини гарно виглядають та яскраві на дорозі.

Замикає ТОП-5 популярних кольорів червоний – 1288 авто. Червоні легковики добре помітні на дорозі у будь-яку пору року, що знижує ризик виникнення аварійних ситуацій.

Окрім того, сервісними центрами МВС Рівненщини від початку року також було вперше зареєстровано на території України 288 транспортних засобів коричневого кольору, 270 - зеленого, 127 - бежевого кольорів, а також 99 оранжевих автівок, 84 - жовтих та 28 - фіолетових.

Нагадаємо, зареєструвати новий транспортний засіб у сервісному центрі МВС власник може особисто або делегувати повноваження продавцю. Якщо громадянин купив вживане авто за кордоном, спочатку його потрібно розмитнити. Далі отримати сертифікат відповідності транспортного засобу в одному з органів сертифікації, пройти експертне дослідження в Експертній службі МВС та зареєструвати авто у сервісному центрі МВС. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також