«Не довіряю вам»: водій у Сарнах довів військового до сліз

2551 0

Ми у соцмережах:

«Не довіряю вам»: водій у Сарнах довів військового до сліз

Інцидент стався в одному з маршрутних таксі міста Сарни.

Історією поділилася місцева жителька Людмила Главацька в інстаграм-спільноті «rivne_1283».

«26 квітня 2023 року в місті Сарни сідає військовий, саме в цю маршрутку що на фото, у якого в руках два пакети а за спиною рюкзак. Зайшов і попросив у водія: «Я пройду, а гроші передам, бо зараз не в змозі дістати». І що ви думаєте, водій, грубим, нахабним голосом сказав: “Ні, давай зараз, я вам не довіряю”.

Військовий тихенько поставив свої пакети, зняв рюкзак, дістав гроші, заплатив і тихенько сів на задніх місцях у маршрутці. Привернули увагу сльози, які бігли у захисника по щоках майже без перестанку аж до Дубровиці.

Коли з ним почали розмову, він розповів що їде додому після другого поранення. Йому було тяжко крізь сльози щось говорити і розповідати, але йому було дуже боляче не від ран, а від образливого приниження.

Він тільки сказав: «Як так нам не довіряти, ми віддаємо своє життя, мої хлопці ще там в пеклі а він нам не довіряє…»

Боляче було дивитися на ті сльози, тому що це був не хлопчина а чоловік поважного віку, він мабуть дивлячись смерті в очі не плакав, а тут повинен плакати від людини, для якої гроші мабуть мають більшу цінність за життя. При виході військовий таки підійшов і сказав: «Мені не образливо за себе, але може ти трошки ввічливіше стався до військових», на що знову отримав гримливою мовою: «Ти мені не тикай бо зараз як тикну».

Звідки у людини стільки ненависті до військових? За що і за кого вони там в пеклі дивляться в очі смерті?

Невже війна закінчилася? Кому нам довіряти як не Захисникам. Вони єдині кому ми зараз маємо вірити, довіряти, і кого ми маємо поважати. Брехня навкруги з якою вони ж і борються. Страшно і подумати яке буде ставлення після війни. Не потрібно ставати на коліна, коли везуть Захисника «на щиті», дякуйте їм та поважайте, коли вони при житті», – розповідає вона. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також