Не хочеться пити? Перевірте нирки

3826 0

Ми у соцмережах:

Не хочеться пити? Перевірте нирки

Щодня організм людини витрачає в середньому два літри рідини, і її запаси необхідно часто поповнювати, щоб уникнути зневоднення.

Медики зазначають, що небажання пити воду свідчить про можливі хвороби — ослаблену роботу нирок або проблеми у функціонуванні клітин, які втрачають здатність передавати і приймати нервові імпульси.

Читайте також: Як позбутися від запаху поту

Кількість необхідної на добу рідини для людини залежить від віку, маси тіла, способу життя, пори року та багатьох інших факторів. Люди, які займаються спортом, з потом втрачають багато вологи, а тому п'ють багато. Влітку людина має потребу в більшій кількості води, ніж взимку. Стокілограмовому чоловіку буде потрібно мінімум три літри рідини на день, а тендітна жінка може обійтися вдввічі меншим об'ємом.

Вчені говорять тільки про звичайну воду, не враховуючи газовану воду, чай, каву та інші напої. Нестача рідини сприятиме старінню шкіри прискореними темпами, призведе до уповільнення обміну речовин, набору зайвої ваги, згущення крові, розладів шлунка та інших проблем. Тому фахівці радять звертатися до лікарів, якщо тривалий час не відчуваєте потреби у воді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також