Нетверезий водій у Рівному влетів «Тойотою» в автомагазин

2282 0

Ми у соцмережах:

Нетверезий водій у Рівному влетів «Тойотою» в автомагазин

Водій напідпитку протаранив фасад будинку на вулиці Костромській у Рівному та зачепив припарковане поруч авто. Це сталося сьогодні майже о п'ятій годині ранку .

Речниця  патрульної поліції Рівненщини Наталія Кітюк розповіла, що на місці патрульні застали представників охоронної фірми. Колеги пояснили патрульним, що прибули на виклик, бо спрацювала сигналізація в автомагазині. 27-річний водій "Тoyota Land Cruiser"  не обрав безпечної швидкості та влетів у фасад будинку, де знаходився... автомагазин. 

- Під час спілкування від водія патрульні почули запах алкоголю, тремтіли пальці його рук, була порушена мова, а  поведінка, яка не відповідала ситуації. Він пройшов огляд на стан алкогольного сп‘яніння, – розповіла Наталія Кітюк. "Драгер"  показав 1.56 проміле. На водія інспектори склали два протоколи - за вчинення ДТП та керування авто у стані алкогольного сп'яніння. У нього  вилучили посвідчення водія. 27-річному винуватцю ДТП загрожує тепер 17 тисяч грн штрафу та позбавлення права керування на один рік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також