Нічна атака на енергооб'єкти в Україні: були влучання

490 0

Ми у соцмережах:

Фото: ДСНС Вінниччини

Ворог продовжує терор цивільної інфраструктури, вкотре масово обстріляно енергетичні об'єкти України. Сьогодні вночі, 1 червня, було атаковано дві теплоелектростанції ДТЕК Енерго.

Внаслідок масованої атаки російських військ сьогодні вночі пошкоджень зазнали енергетична інфраструктура та цивільні об’єкти. В Дніпропетровській області є поранені, серед них й 7-річна дитина.Це вже шоста масована атака на енергетичні підприємства компанії за останні два з половиною місяці.

На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих.

Серйозно пошкоджено обладнання підприємств. Після закінчення атаки енергетики оперативно почали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання.

В умовах масованих обстрілів ворога працівники ДТЕК Енерго продовжують робити все можливе для підтримання надійної роботи української енергосистеми. Компанія синхронізує свої дії з НЕК «Укренерго» і Міністерством енергетики України.
З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК Енерго були обстріляні понад 180 разів. За цей період від обстрілів на станціях 51 працівника було поранено, 3 енергетиків загинуло.

Уламки БПЛА впали на господарське приміщення лікарні в Могилів-Подільському Вінницької області. Внаслідок цього розпочалась пожежа, яка охопила площу в 600 квадратних метрів. Як повідомили в ДСНС, люди не зазнали травм та пошкоджень.

Також ворог атакував енергетичну інфраструктуру Дніпровщини за допомогою БПЛА та крилатих ракет. Зайнялось декілька пожеж. Постраждалих та загиблих серед людей нема.

За словами голови Дніпропетровської ОДА Сергія Лисака, ворог бив по Нікополю з артилерії та дронами-камікадзе.Під ударом опинилася також Покровська громада. 

Внаслідок ворожої атаки поранено чотирьох людей, серед них й 7-річна дівчинка. Постраждалим надають всю необхідну медичну допомогу. Крім того, пошкоджені автобус, двоповерхова будівля, що не експлуатувалася, приватний будинок та господарська споруда.

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="dnipropetrovskaODA/13297" data-width="100%"></script>

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також