Ніхто з лопатами на людей на обсервації в Трубицях не кидався – сільський голова

3824 0

Ми у соцмережах:

Ніхто з лопатами на людей на обсервації в Трубицях не кидався – сільський голова

Деякі ЗМІ опублікували інформацію про те, що троє чоловіків, які повернулися з Європи у село Трубиці Костопільського району, піддалися цькуванню з боку своїх односельчан.

 При цьому ЗМІ посилаються на пост в соцмережах колишнього мешканця села Павла Паксіватова. Він розповів, що чоловіки приїхали на обсервацію в стареньку батьківську хату у Трубицях. Їх там зустріли не радо: повісили плакат на ворота. До них буцімто навідалися мешканці Трубиць з лопатами та граблями. А очолювали процесію сільський голова та дільничний.

Ось версія Юрія Шпоняка, сільського голови Підлужненської сільради, до якої відносяться Трубиці:

-          До села справді приїхали троє чоловіків на обсервацію. Проте не в стареньку батьківську хату. Дай Боже ще комусь таку нову велику хату, в якій вони зараз живуть. Вона їм належить. Сфотографований плакат на воротах – то взагалі фото не звідти, нема в них там таких воріт. На гарячу лінію штабу в області поступив дзвінок. Хто дзвонив – невідомо. Нас після того попросили перевірити, чи дотримуються ці чоловіки обсервації. Я сам туди не їздив, зв’язався з ними по телефону, поговорив. Вони нікуди за територію обійстя не виходять. Ніхто з лопатами і граблями на них не кидався. Люди зараз дотримуються дистанції, боячись захворіти. До них приїздила поліція перевірити, чи справді вони дотримуються обсервації – ото й все.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також