Нормалізувати тиск без ліків

984 0

Ми у соцмережах:

Нормалізувати тиск без ліків

Підвищення артеріального тиску з віком — процес природний, але зовсім не обов'язковий. Тиск можна утримувати в нормі й після 50?60 років, при цьому не користуючись таблетками. Існує простий і дуже ефективний спосіб зниження тиску.

Потрібно просто постаратися щодня гуляти в парку або лісосмузі, проходячи в ідеалі до 5?10 км. Але не бігати і не ходити швидко. Просто гуляти, самостійно або з кимсь у хорошій, позитивній компанії. Прогулянки міськими вулицями і всі види шопінгу в даному випадку не підходять Ходити важливо не серед людей, а серед дерев, там, де витає позитивна біоенергетика. Починати треба не відразу з 10 км, а з будь-якої посильної для вас дистанції.

Результати видно вже з перших прогулянок. Тиск частково знижується, а разом з ним знижується вага, підвищується працездатність, життєвий тонус, стає більш позитивним сприйняття світу. Щоб пройти 10 км у середньому темпі, потрібно години три, а то й чотири. Це той час, який ми забираємо в телевізора і присвячуємо роздумам про себе і своїх близьких. Таким чином, подібні прогулянки корисні ще й для мозку і для душі, а значить, і для серцево-судинної системи.

Зрозуміло, що запропонований метод ідеальний для пенсіонерів або тих, хто не працює, адже він вимагає значних часових витрат. Якщо ж ви працюєте, то намагайтеся виділити для таких прогулянок хоча б вихідні й один день серед тижня. Ну і, звичайно, не варто забувати про правильне харчування, адже переїдання — найкоротший шлях до підвищення тиску.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також