Новак проти Шаламая

1167 0

Ми у соцмережах:

Новак проти Шаламая

Два без перебільшення легендарних в минулому рівненських футболісти — Григорій Шаламай та Володимир Новак — нині запеклі суперники у чемпіонаті області з футболу. За два тури до фінішу керовані ними команди — оржівський "ОДЕК" та гощанське "Амако" — ведуть вперту боротьбу за "золото".

У 20-му турі обидва претенденти на чемпіонство здобули перемогу. Шаламай у Кузнецовську переграв "Ізотоп" — 1:0, а Новак вдома розгромив березнівський "Случ" — 5:1.

Григорій Шаламай
Як і раніше, у турнірній таблиці оржівці мінімально випереджають гощанців, команди мають, відповідно, 43 та 42 очки. На третій сходинці причаївся ФК "Малинськ", який зберігає ще шанси на "срібло", маючи 39 пунктів. Центральним поєдинком наступного туру буде двобій малинців та "Амако". Щодо "ОДЕКа", то він прийматиме міцного середняка ліги здолбунівський "Автоленд". При вдалому збігові обставин Григорій Шаламай вже найближчої неділі до золотих медалей чемпіонату України може додати ще й обласне "золото". При невдалому — доведеться все вирішувати 3 листопада у рідних Сарнах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також