Нові фішки в Iphone 16

190 0

Ми у соцмережах:

Нові фішки в Iphone 16

Iphone 16 - унікальна модель від Apple, що поєднує стильний дизайн і сучасне програмне забезпечення. Здавалося б шанувальників бренду давно нічим не здивувати. Але Apple постаралися і помістили у невеликий суцільнометалевий корпус усі можливі технологічні досягнення. При цьому ціна 16 айфону залишається на прийнятному рівні й відповідає вартості всіх флагманів компанії на етапі випуску.

Користування без обмежень з потужним процесором

Iphone 16 - використовує інноваційний 3-нанометровий процесор Apple A18. Він має 6 продуктивних та 4 енергоефективних ядра. Завдяки цьому, новий апарат може виконувати будь-які задачі, навіть дуже підвищеної складності. 

Тести довели, що швидкість виконання базових процесів зросла у порівнянні з попередніми моделями приблизно на 30%. Десь на стільки ж знизились витрати енергії. Таким чином нова модель Айфон не тільки працює бистріше, а й може використовуватись більш тривалий термін без підзарядки.

Круті фотографії з оновленою камерою

Айфон завжди славився можливістю робити якісні фотографії та відеоролики. Нова модель від Apple дозволяє ще більше. Тепер на телефоні встановлена нова система камер, що містить:

  • основну 48-мегапіксельну камеру, оздоблену потужним телеоб’єктивом з можливістю робити чіткі фото, навіть при значному збільшенні;

  • ультраширококутну камеру 12 мегапікселів, що не тільки охоплює більше зображення в кадр, а й робить знімки при поганому освітленні;

  • потужну селфі камеру з системою автофокус і можливістю створювати групові фотографії через наявність ширококутного об’єктиву.

Система штучного інтелекту для обробки фотографій стала ще потужніше. Смартфон дозволяє максимально забезпечити передачу кольорів, чіткість зображення і покращити зроблене фото. Айфон 16 має багато інструментів для персоналізованих налаштувань знімання й інструментів для ручної обробки.

Тож якщо ви ще не придбали собі новий апарат, хутчіш зробіть це. За посиланням  https://yellow.ua/ua/apple/iphone/iphone-16/ легко підібрати модель у відповідному кольорі та оформити швидке бронювання по вигідній ціні.

Легке керування смартфоном

Основна система керування телефоном майже не змінились. Але в IPhone 16 з’явились додаткові кнопки, розташовані на бічній панелі корпусу. Зокрема, мова йде про клавішу керування камерою. Це багатофункціональна сенсорна кнопка, що дозволяє:

  • активувати камеру смартфона;

  • зробити фото чи записати відео;

  • зробити необхідні налаштування або масштаб знімання.

Попри те, що подібна “фішка” вже є в арсеналі багатьох компаній виробників смартфонів, Apple тільки-но почали її використовувати. І зробили це доволі вдало. Клавішею легко користуватись. А відсутність необхідності робити зайві натискання на телефоні та витрачати на це час, значно підвищує ергономічність виробу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також