Обікрали садовода Євтушенка

2268 0

Ми у соцмережах:

Обікрали садовода Євтушенка

Депутат міської ради Рівного Святослав Євтушенко зайнявся садівництвом — минулого року засадив яблунями півгектара поля неподалік об'їзної Рівного. Свої садові уподобання депутат, може, і не афішував би, якби днями його садок уже втретє за рік не обікрали.

Євтушенко Садок Святослава Євтушенка впирається у трасу Київ-Чоп неподалік повороту на Острог. Півгектара поля на території Богдашівської сільради Здолбунівського району офіційно належать не самому депутату, а його дружині — Ользі Євтушенко.

Евтушенко_Святослав
Святослав Євтушенко
— Цю ділянку я купив ще у 2007 році, — розповідає Святослав Євтушенко. — Раніше здавав її в оренду фермеру, а минулої весни посадив там 600 саджанців яблуні. Не для якогось бізнесу, а просто для себе. Люблю займатися городництвом. Тим паче, що коли будуть врожаї, знатиму, що їм екологічно чисті яблука, а не такі, які купуємо на ринку чи у супермаркеті. Перший раз саджанці вкрали одразу, як тільки посадив. Тоді вирішив найняти охорону. Але восени знову хтось викопав дерева. Цього року, тільки розтанув сніг, знову поставив охоронця. Він цілу ніч стереже ділянку. 113 яблуньок викопали зранку 4 березня, коли охоронець поїхав додому. Хтось зумисне дочекався цього моменту. Це ж хороший бізнес. Скоріше за все, дерева потраплять на ринок, тому наголошую на особливих відмінностях — всі яблуні підрізані зверху. Буду вдячний, якщо хтось надасть інформацію про злодіїв. Обіцяю конфіденційність та винагороду. Шкода своєї праці: робиш-робиш, а хтось все паплюжить.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також