«Оборона Рівного починається з півночі», - Віталій Коваль хоче нової сесії

3213 0

Ми у соцмережах:

«Оборона Рівного починається з півночі», - Віталій Коваль хоче нової сесії

Голова ОВА Віталій Коваль, який також є депутатом міської ради, хоче позачергово скликати колег 12 січня. Щоб внести зміни до бюджету громади, який міські обранці уже приймали минулого тижня.

 - Наша фракція ініціює позачергову сесію на 12 січня 2023 роки з основною метою - внесення змін до бюджету. Щоб ми напрацювали цей період і внесли зміни до бюджету оборонного міста Рівне. Нагадую, що оборона Рівного і всіх південних районів нашої області починається не з самого Рівного, а з підготовки на кордоні, з півночі. Тому дуже важлвио, щоб ми 12 січня зустрілися в цьому залі проголосували за зміни в бюджеті, особливо в частині оборони.  Тому що це помилка і я думаю, що ми її маємо виправити, що в бюджеті міста на 2023 рік немає оборонних витрат, - пояснив Віталій Коваль.   

Нагадаємо, минулого тижня на сесії "слуги народу" неабияк здивували колег. Депутати цієї фракції несподівано залишили сесійну залу і за бюджет громади принципово не голосували - бо вважають, що Рівне недостатньо коштів виділяє на військові потреби. Потім у фейсбуці депутат Юрій Чаборай так і пояснив, що "бюджет на 2023 рік не закриває питання підтримки військових на північному напрямку, попри загрозу нападу з боку Білорусі". 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також