Вбивця молодої дівчини на Рівненщині тероризував два села

2511 0

Ми у соцмережах:

Вбивця молодої дівчини на Рівненщині тероризував два села

Нещодавно в лісовій посадці біля села Білаші Сарненського району поліцейські знайшли тіло жінки, яке було прикрите гіллям та мохом.

 Правоохоронці встановили, що до її вбивства причетний 27-річний співмешканець з села Соломіївка. 

Виявилося, що у той вечір пара в стані алкогольного сп’яніння разом йшла лісом, коли між ними виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час суперечки чоловік наніс жінці дерев’яною палицею декілька ударів в голову та обличчя. Від отриманих травм вона померла на місці події. Аби приховати сліди злочину, зловмисник перетягнув тіло в яму та замаскував місце гілками дерев.

Пізніше підозрюваний викрав мопед у свого ж батька та поїхав у напрямку Сарн. Поліцейські затримали чоловіка 12 січня і він признався їм у скоєному. Розповів, що викрав двоколісний, вбив свою співмешканку та розтрощив надгробки на одному з місцевих кладовищ. 

Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Односельчани затриманого зазначили, що він неодноразово займався крадіжками, зокрема викрадав індиків з чужих обійсть і приносив їх додому. Чоловіка боялися і оминали, а після того як він скоїв убивство, почав поводити себе ще агресивніше. 

Більше у сюжеті: 

Читайте також: На Дубровиччині затримали чоловіка, який вбив кохану, викрав мопед у батька та вчинив наругу над 8 могилами

Вбив 27-річну жінку на Дубровиччині через ревнощі та закидав тіло гіллям

Два місяці у СІЗО проведе мешканець Дубровиччини, який вбив співмешканку через ревнощі


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також